Skip to main content

Τζιτζικώστας από All Star Game: Ευτυχία να δίνεις χαρά στα παιδιά

Κοινωνικά μηνύματα για αθλητισμό, τη γιορτή του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τα παιδιά και τις φιλανθρωπικές δράσεις.

Βίντεο από το All Star Game, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κοινοποίησε στο λογαριασμό του στα social media ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το βίντεο μάλιστα περιέχει κοινωνικά μηνύματα και κλείνει με την προσωπική υπογραφή του περιφερειάρχη, μόνο με το όνομά του «Απόστολος». Το γεγονός ότι δίνει προσωπικό χαρακτήρα στο βίντεο έχει τη δική του σημασία.

«Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίξαμε το All Star Game και τις φιλανθρωπικές του δράσεις γιατί για εμάς το να δίνεις χαρά στα παιδιά είναι ευτυχία!», γράφει στο μήνυμά του, που συνοδεύει το βίντεο ο περιφερειάρχης.

Ο ίδιος υπογραμμίζει τη στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στο θεσμό του All Star Game, στη μπασκετομάνα Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό, δίνοντας όμως έμφαση στις φιλανθρωπικές δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση και τις οποίες υποστήριξε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.