Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Φέτος, μένουμε σπίτι και υψώνουμε την ελληνική σημαία για όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι, τονίζει ο περιφερειάρχης

Σήμερα η διπλή επέτειος της 25ης Μαρτίου βρίσκει τη χώρα και την κοινωνία μας μπροστά σε μια πρωτοφανή και κρίσιμη συγκυρία, που όμως δεν πρέπει να μας λυγίσε, τονίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

«Φέτος, μένουμε σπίτι και υψώνουμε την ελληνική σημαία για όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι, αλλά και για όλους εκείνους που αυτή την ώρα δίνουν τη μεγάλη μάχη για την υγεία μας και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, κρατώντας όρθια την Ελλάδα», προσθέτει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Την 25η Μαρτίου του 1821 η πίστη, η ενότητα, η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας των Ελλήνων έκαναν θαύματα. Την 25η Μαρτίου φέτος, ας το επαναλάβουμε. Ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές! Χρόνια πολλά σε όλους, χρόνια πολλά Ελλάδα!», καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ