Skip to main content

Τζιτζικώστας: Να δικαιώσουμε τους 572.000 πολίτες που μας ψήφισαν

Το «ευχαριστώ» του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας προς τους συνεργάτες και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αλληλεγγύης».

«Ευχαριστώ» προς τους συνεργάτες και τους εκλεγμένους και μη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας των περιφερειακών εκλογών.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν γι' αυτή την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία της 'Αλληλεγγύης' στις περιφερειακές εκλογές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκλεγμένους και μη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους μας, που έδωσαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον μεγάλο αγώνα για να συνεχίσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο δρόμο της ανάπτυξης, με προοπτική ευημερίας για όλους τους πολίτες» αναφέρει ο κ. Τζιτζικώστας.

«Η ομάδα της 'Αλληλεγγύης' δεν έχει νικητές και ηττημένους. Παραμένουμε η αυθεντικά αυτοδιοικητική παράταξη, που τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα εργαστεί σκληρά στο σύνολό της για να κάνει πράξη το σχέδιο που καταθέσαμε και ενέκριναν στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, με 571.893 ψήφους και ποσοστό 62,03% από τον πρώτο γύρο. Παραμένουμε όλοι μαζί προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο να δυναμώσουμε τη Μακεδονία» καταλήγει.