Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ-ΠΑΙΑΤ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον πρέσβη ΗΠΑ και την πρόξενο στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη.

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και την πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ελίζαμπεθ Λι συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και συζήτησαν για τις συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών που μπορούν να αναπτυχθούν στη Βόρεια Ελλάδα.
 
Σε ανάρτηση του στο twitter ο πρέσβης υπογραμμίζει τις προσπάθειες του κ. Τζιτζικώστα για να βοηθήσει την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη να βγουν από την κρίση της πανδημίας και σημειώνει: «Προσβλέπω στην επιτάχυνση της συνεργασίας στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογίας, που είναι τόσο σημαντικοί για το μέλλον της Βόρειας Ελλάδας και την επέκταση των σχέσεων με τα Δυτικά Βαλκάνια».

«Η συζήτηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα και την πρόξενο στη Θεσσαλονίκη για την Κ. Μακεδονία και την ευρύτερη περιοχή έχει πάντα ενδιαφέρον. Με τις σχέσεις των χωρών μας να είναι στενότερες από ποτέ, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες για τον τόπο μας», τονίζει ο κ. Τζιτζικώστας σε ανάρτηση του στο twitter.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ