Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΖΟΚΕΡ: 5,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΝΙΚΗΤΗ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 21:30

Το τζακ ποτ του Τζόκερ μοιράζει απόψε 5,5 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 το βράδυ και δώρα για τους online παίκτες.

 

Ραντεβού με την τύχη στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αλλά και μέσω διαδικτύου, δίνουν σήμερα οι παίκτες του Τζόκερ που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Έως τις 21:30 το βράδυ μπορούν είτε να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ είτε να μπουν στο tzoker.gr για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το δελτίο τους.

Στην κλήρωση Τζόκερ της περασμένης Πέμπτης σημειώθηκε τζακ ποτ, το 13ο στη σειρά. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού βρέθηκαν τέσσερις επιτυχίες που κέρδισαν από 19.981 ευρώ. Η μία από αυτές ήταν από παίκτη του Τζόκερ online, που είχε καταθέσει το δελτίο του διαδικτυακά.

Τζόκερ από υπολογιστή, κινητό ή tablet

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων Τζόκερ είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, που πραγματοποιείται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Ακολουθώντας απλά βήματα, οι παίκτες κάνουν εγγραφή και στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού τους, συμπληρώνουν το δελτίο τους.

Εκτός από μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, όσοι καταθέτουν τα δελτία τους μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής Τζόκερ έως τις 17 Οκτωβρίου διεκδικούν και πλούσια δώρα. Για την προσφορά «Οκτώβριος με δώρα», ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν είναι τα εξής:

· Από υπολογιστή μπαίνουν στο tzoker.gr και επιλέγουν το κουμπί «εγγραφή»

· Σε κινητό ή tablet, κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ

· Συμπληρώνουν το email και τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα και δημιουργούν λογαριασμό με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμούν

· Επιλέγουν αριθμούς και συμπληρώνουν στήλες

· Καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν με email

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ