Skip to main content

Τζόκερ: Κυριακάτικο τζακ ποτ για 2 εκατ. ευρώ

Σε ρυθμό 2 εκατ. ευρώ το Τζόκερ – Πώς γίνεται η online κατάθεση δελτίων και η συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο.

 

Χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων ευρώ κληρώνει απόψε το Τζόκερ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Για να διεκδικήσει κανείς αυτό το ποσό, αρκεί να επιλέξει 5+1 αριθμούς και να καταθέσει διαδικτυακά το δελτίο του, με λίγα κλικ. Αν πάλι κάποιος έχει προτίμηση σε συγκεκριμένους αριθμούς τους οποίους χρησιμοποιεί επανειλημμένα, αρκεί μόνο ένα κλικ για να καταθέσει το δελτίο του, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

Ένα δελτίο, πολλές κληρώσεις

Τα νέα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο. Είναι διαθέσιμα για όλους τους online παίκτες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή Τζόκερ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android).

Οι παίκτες μπορούν να επιλέγουν τον αριθμό κληρώσεων ή το χρονικό διάστημα (μηνιαία πακέτα) που θέλουν να συμμετέχουν με το ίδιο δελτίο. Μπορούν, επίσης, να συμμετέχουν με το ίδιο δελτίο σε κάθε κλήρωση, όταν το ποσό του τζακ ποτ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχουν επιλέξει.

Στα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, κάθε κατάθεση δελτίου πραγματοποιείται αυτόματα και εξοφλείται ξεχωριστά ανά κλήρωση.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων

Στην αποψινή κλήρωση για τα 2 εκατομμύρια ευρώ θα συμμετάσχουν οι παίκτες που θα καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Όσοι παίζουν Τζόκερ online για πρώτη φορά, θα πρέπει αρχικά να κάνουν εγγραφή στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή Τζόκερ και στη συνέχεια να καταθέσουν το δελτίο τους μέσω του λογαριασμού τους.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr και στην εφαρμογή Τζόκερ.