Skip to main content

Τζόκερ με 1,6 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων μέσω διαδικτύου έως τις 21.30

Το έπαθλο, το οποίο θα μοιραστούν ο τυχερός ή οι τυχεροί, ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ και η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21.30.

Φώτιση και τύχη αποζητούν οι παίκτες του Τζόκερ για να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει απόψε η κληρωτίδα, παραμονή των Θεοφανείων.

Το έπαθλο, το οποίο θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι μεγάλοι νικητές, ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ και η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Η συμμετοχή στο παιχνίδι γίνεται μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής Τζόκερ, από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Πώς θα παίξετε Τζόκερ online

Για να παίξετε Τζόκερ από τον υπολογιστή σας μέσω του tzoker.gr θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε online εγγραφή, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

· Πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα.

· Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό.

· Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και στην εφαρμογή Τζόκερ , την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00

Η αποψινή κλήρωση, όπως όλες οι κληρώσεις του Τζόκερ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.