Skip to main content

Τζόκερ: Πρώτη κλήρωση του 2021 με 1,5 εκατ.–Πώς να συμμετάσχετε μέσω διαδικτύου

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, ενώ η προθεσμία για την online κατάθεση δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Συνεχίζεται και στο νέο έτος το μεγάλο τζακ ποτ του Τζόκερ, το οποίο αναμένεται να μοιράσει 1,5 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς της πρώτης κλήρωσης του 2021.

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, ενώ η προθεσμία για την online κατάθεση δελτίων, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Εάν δεν έχετε παίξει ξανά Τζόκερ διαδικτυακά, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε online εγγραφή από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Τα βήματα για να παίξετε

Από υπολογιστή:

Πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα.
Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό.
Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).