Skip to main content

Τζόκοβιτς για κορωνοϊό: Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη απ' όλους

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, εξετάστηκε μετά την επιστροφή του από το Ζαντάρ στο Βελιγράδι και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Και ο Νόβακ Τζόκοβιτς διαγνώστηκε τελικά θετικός στον κορωνοϊό, ο οποίος χτύπησε το τουρνουά «Adria Tour» που διοργάνωνε ο ίδιος, σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων.

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, εξετάστηκε μετά την επιστροφή του από το Ζαντάρ στο Βελιγράδι και βρέθηκε θετικός στον ιό, χωρίς πάντως να εμφανίζει συμπτώματα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του επιτελείου του.

Να σημειωθεί πως ο «Νόλε», που είναι ο τέταρτος παίκτης που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο τουρνουά επίδειξης, μετά τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Μπόρνα Τσόριτς και Βίκτορ Τροΐτσκι, ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους:

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσους υπέστησαν ζημιές από το τουρνουά. Διοργανώσαμε το τουρνουά με καλές προθέσεις και με καθαρή καρδιά. Πιστεύαμε ότι το τουρνουά πληρούσε όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Ενώσαμε όλους τους ανθρώπους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάναμε λάθος, ήταν πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο λυπάμαι για κάθε θετικό δείγμα», δήλωσε σχετικά ο διάσημος πρωταθλητής.