Skip to main content

Τζόρτζε Μαριάνοβιτς: Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος πεθερός του Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο πεθερός του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή πέθανε σε ηλικία 89 ετών. Ήταν γνωστός ως «ο πρωτοπόρος της γιουγκοσλαβικής ροκ σκηνής».

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς έφυγε από τη ζωή ο διάσημος πεθερός του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς.

Ο πασίγνωστος Σέρβος τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 89 ετών. Ήταν γνωστός ως «ο πρωτοπόρος της γιουγκοσλαβικής ροκ σκηνής».

Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, Άννα, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με μία ανάρτηση της στο instagram, όπου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τον διάσημο παππού της σε διάφορες στιγμές της ζωής του.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, έγραψε: «Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρές.
Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ!

Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ/αγαπάω!».