Skip to main content

Τζοβάρας: Δεν θα παίξω με ΠΑΟΚ αλλά θα κάνω τα πάντα για να νικήσουμε

«Ο αντίπαλος μας έχει τεράστια ποιότητα στην επίθεση, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε εκ των προτέρων», δήλωσε ο στράικερ της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Για τις προσεχείς αναμετρήσεις της Σλόβαν Μπρατισλάβας εναντίον του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των play-off του Europa League αναφέρθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Σλοβάκων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην στράικερ του «Δικεφάλου»:

«Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τραυματισμό, μόλις εντάσσεσαι σε έναν νέο σύλλογο. Ωστόσο είμαι νέος και σκέφτομαι θετικά. Έχω υποστεί μια μυϊκή βλάβη που δεν είναι σοβαρή, αλλά πρέπει να είμαι προσεκτικός στην ανάρρωση μου, για να αποτρέψω νέο τραυματισμό. Ίσως σε επτά με δέκα ημέρες να μπορώ να προπονηθώ με την ομάδα, και μετά το διάλειμμα των Εθνικών να είμαι 100% έτοιμος».

«Αυτή τη στιγμή προπονούμε στο γήπεδο αλλά όχι με την ομάδα. Κάνω ασκήσεις υπό την επίβλεψη ενός γυμναστή και ενός φυσιοθεραπευτή. Προσπαθώ να είμαι υπομονετικός. Δουλεύω σκληρά και γνωρίζω ότι κάθε μέρα είμαι πιο κοντά στην επιστροφή, αυτό με γεμίζει τεράστια ενέργεια».

«Ξέρω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, την περασμένη σεζόν έκανα αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Είναι περίεργο για εμένα που θα τον αντιμετωπίσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι παίκτης της Σλόβαν και παρόλο που δεν θα μπορέσω να παίξω στα παιχνίδια, θέλω να συνεισφέρω με κάθε τρόπο ώστε να επιτύχουμε. Ο αντίπαλος μας έχει τεράστια ποιότητα στην επίθεση, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε εκ των προτέρων».

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Έχουμε και εμείς εξαιρετική ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και θέλει να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν είμαστε 100% πιστοί στο πλάνο και με την υποστήριξη τον οπαδών μας, μπορούμε να πετύχουμε».