Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021
x

UEFA ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ Β»

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκαθαρίζει πως προσανατολίζεται στη διοργάνωση του Final-8 στη Λισαβόνα παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα.

Δεν υπάρχει «σχέδιο Β» για τον τόπο διεξαγωγής του Final-8 στο Champions League, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Λισαβόνα από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, η UEFA στην γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Η πορτογαλική κυβέρνηση, μάλιστα, επανέφερε σε ισχύ ορισμένα περιοριστικά μέτρα και ειδικά σε περιοχές της Λισαβόνας, ωστόσο αυτό, δεν φαίνεται να επηρεάζει την UEFA, όπως φαίνεται και από την απάντηση που έδωσε στην έγκυρη εφημερίδα:

«Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις τοπικές αρχές. Ελπίζουμε ότι όλα θα είναι καλά και ότι θα είναι δυνατή η διοργάνωση του τουρνουά στην Πορτογαλία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζουμε ''ένα σχέδιο Β''. Παρακολουθούμε την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα προσαρμοσθούμε εάν χρειαστεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ