Skip to main content

UEFA: Μελετά μονούς αγώνες για την ολοκλήρωση των κυπέλλων Ευρώπης

Ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες δήλωσε πως έχει συσταθεί ομάδα εργασίας που αναζητά το καλύτερο δυνατό format για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Στη διεξαγωγή μονών αγώνων, σε μία πόλη, τόσο για το Champions League όσο και για το Europa League, από τα προημιτελικά και μετά προσανατολίζεται η UEFA σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ισπανικής ομάδα, η οποία έχει προκριθεί στους «16» του Europa League και εκκρεμούν οι αναμετρήσεις της με την Ίντερ, τόνισε μιλώντας στον ρ/σ «Cadena COPE» ότι έχει συσταθεί ομάδα εργασίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των λιγκών και των συλλόγων, που εξετάζει το καλεντάρι και αναζητά το καλύτερο δυνατό format για την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Εξετάζεται μία πληθώρα επιλογών και σε αυτή τη φάση δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Τελική απόφαση θα βγει στις 17/6 (σ.σ. στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA)», υποστήριξε ο κ. Τόρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στo «Atatürk Olimpiyat Stadı» της Κωνσταντινούπολης και εκείνος του Europa League στο «Stadion Energa Gdańsk» της πολωνικής πόλης Γκντανσκ.