Skip to main content

Βαφειάδης: Ύψιστη τιμή που υπηρέτησα τον αγαπημένο μου Ηρακλή

Ο πρώην πλέον πρόεδρος του Γηραιού προχώρησε σε κατάθεση συναισθημάτων μια ημέρα μετά την οριστικοποίηση της ανάλυψης της ΠΑΕ από τον Τομ Παπαδόπουλο

Σε κατάθεση συναισθημάτων προχώρησε ο Νίκος Βαφειάδης μια ημέρα μετά την οριστικοποίηση της ανάληψης της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Τομ Παπαδόπουλο.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος του «Γηραιού» ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα υπογραμμίζοντας πως ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο που υπηρέτησε τον αγαπημένο του σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η γραπτή δήλωση του κ. Βαφειάδη:

«Τώρα που τελείωσε όλο αυτό ήρθε η ώρα να κάνω μια κατάθεση συναισθημάτων μίας και ένα πολύ δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα μπροστά στην δυσκολότερη φάση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή από καταβολής του με πλήρη άγνοια κινδύνου χωρίς καμία διασφάλιση από κανέναν και χωρίς τα απαιτούμενα οικονομικά εχέγγυα.

Παρέλαβα το απόλυτο τίποτα σε όλα τα επίπεδα είτε αυτό λέγεται έμψυχο υλικό είτε λέγεται υποδομές είτε την πολυτέλεια χρόνου ώστε να μπορώ να δημιουργήσω πράγματα έχοντας μόλις δυόμιση μέρες πριν την πρώτη επίσημη παρουσία της ομάδος στο πρωτάθλημα.

Με την Μίκρα κατεστραμμένη και χωρίς ούτε τα βασικά φως νερό τηλέφωνο και το βασικότερο όλων τον κόσμο ξενερωμενο γεμάτο πικρία απομακρυσμένο και με την αβεβαιότητα στα μάτια για το μέλλον του Ηρακλή μας.

Στο ταξίδι όμως αυτό στην πορεία του βρήκα ανθρώπους του Ηρακλή που ήρθαν κοντά μου και οφείλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για την πολύτιμη προσφορά τους και είναι όλοι όσοι εργάστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλα τα μέλη της διοίκησης που συστησαμε τον ερασιτέχνη τον Γ.Σ Ηρακλής που βοήθησε την προσπάθεια αυτή καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς το οργανωμένο κίνημα που έδωσε την δική του μάχη ώστε ο Ηρακλής από το πρώτο παιχνίδι με την Καριτσα να περάσει το μήνυμα ότι είμαστε εδώ και είμαστε μαζί σας ακόμα και στα τάρταρα και τους φίλους του Ηρακλή που έσπευσαν μαζικά να βοηθήσουν την ομάδα είτε ψυχικά είτε οικονομικά την προσπάθεια αυτή…και τέλος τον φίλο μου και ακούραστο εργάτη Γιάννη Παπαδόπουλο που έτρεχε να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή και είχε κρατήσει τον ερασιτέχνη όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολύ δύσκολα η αλήθεια είναι ότι ξεπεράσαμε έναν κυκεώνα προβλημάτων και την περσινή αλλά και την φετινή χρονιά μίας και ο Καναδός είχε διαλύσει τα πάντα στο πέρασμα του.

Όμως όσοι αγωνιστήκαμε πέρσι γίναμε μια γροθιά γίναμε ένα σώμα μια ψυχή αν και μπορεί να διαφωνουσαμε σε πολλά αν και μπορεί να προερχομασταν από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και έχοντας διαφορετικές αντιλήψεις πραγμάτων.

Όλοι μας είχαμε όμως έναν κοινό στόχο την επιβίωση του αγαπημένου μας Ηρακλή όλοι μας είχαμε βαθιά πικρία μέσα μας γιατί ότι περνούσε ο αγαπημένος μας Ηρακλής και έτσι ενωθηκαμε και κρατήσαμε τον Ηρακλή ζωντανό.

Μέρα με την μέρα αρχίσαμε να φτιάχνουμε πράγματα να συμμαζέυουμε τα λάθη να προσθέτουμε όπλα στην φαρέτρα του Ηρακλή και να ντύνουμε τα γυμνά του σημεία.

Για να φτάσουμε στην σημερινή μέρα που ο Ηρακλής μας πλέον έχει επενδυτή που θα δώσει την πνοή και το όραμα για καλύτερες μέρες του Ηρακλή ένα υπερπληρης ροστερ μια Μικρα λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη σε επαγγελματικά πρότυπα όπως οφείλουμε στο όνομα και στο κύρος του Ημιθεου.

Σίγουρα κάναμε και λάθη όποιος εργάζεται κάνει και αυτά όμως όσα λάθη και να κάναμε δεν έγιναν με δόλο η με σκοπούς ιδιοτέλειας.

Το όμορφο όμως ταξίδι αυτό ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που έφτασε στο τέλος του…Πλέον ο Ηρακλής γύρισε σελίδα και μακάρι η σελίδα αυτή να έχει μόνο χαρές και ένδοξες στιγμές μιας και όλοι μας έχουμε πονέσει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για ότι έζησα μαζί σας ήταν μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα τον αγαπημένο μου Σύλλογο από την ύψιστη θέση του Προέδρου».