Skip to main content

Βαλαρούτσος:Ο Βιεϊρίνια μου είπε ότι θα βάλει περισσότερα από ένα γκολ

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου» μίλησε για τη μεγάλη δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας από τον ΠΣΑΠ.

Στη μεγάλη δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας από τον ΠΣΑΠ σήμερα το μεσημέρι στο «Παπανικολάου» αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Δημήτρης Βαλαρούτσος.

«Είχαμε την μεγάλη τιμή να μας επισκεφθεί ο ΠΣΑΠ και όλοι οι σπουδαίοι αυτοί παίκτες, χαρίζοντας μας έναν ψηφιακό ανιχνευτή ακτινογραφίας που είναι πολύ χρήσιμος για τη δουλειά μας. Δουλεύει με ακτίνες ''Χ'' και είναι ένα ακριβό μηχάνημα που κοστίζει 16 χιλιάδες ευρώ και αναμένεται να δώσουν άλλα 8 αντίστοιχα μηχανήματα και σε άλλα νοσοκομεία», δήλωσε αρχικά ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου για να συμπληρώσει:

«Συγκίνησε πολλούς στο νοσοκομείο και αρκετοί εργαζόμενοι ζήτησαν ενθύμια από τους παίκτες όπως το αυτόγραφο που έδωσε ο Βιεϊρίνια σε έναν νοσηλευτή επάνω σε μία μάσκα. Ο Βιεϊρίνια είναι έτοιμος και μου είπε ότι θα βάλει παραπάνω από ένα γκολ και όπως και ο Πέλκας ανυπομονούν για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος».