Skip to main content

«Βάλε ζώνη... Υπάρχει λόγος», λέει το ΙΟΑΣ (video)

Η νέα καμπάνα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού

του Νίκου Χριστόπουλου

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού, εντάσσεται και η νέα καμπάνια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ''…There is a reason'' Always belt-up («Βάλε ζώνη…Υπάρχει λόγος»), που ξεκίνησε να προβάλλεται πανελλαδικά από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, ως κοινωνικό μήνυμα προσφοράς από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας με σύμφωνη απόφαση του ΕΣΡ.

Το βίντεο της καμπάνιας χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογικά εφαρμογές για να δείξει πόσο κρίσιμη για την ανθρώπινη ζωή είναι η ζώνη ασφαλείας στα οχήματα. Η έμπνευση και η δημιουργία ανήκει στο Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη ερευνητικού προγράμματος του Toyota Fund For Europe.

«Στόχος μας είναι να δείξουμε τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη χρήση της ζώνης ασφαλείας, δείχνοντας την αλήθεια με τρόπο άμεσο και επιμορφωτικό», επισημαίνει η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., κα Βασιλική Μυλωνά. «Με τη χρήση της τεχνολογίας, θέλουμε ο θεατής του βίντεο, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μην κλείσει τα μάτια μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα, αλλά να την κοιτάξει κατάματα. Γιατί… Υπάρχει λόγος!».

Σε συνεργασία με το GOnews