Skip to main content

Βαλεριάνος, Μαυρίας και Κολοβός στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει Λιχτενστάιν και Βοσνία στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020 - Ποιοι παίκτες έμειναν εκτός.

Σε ρυθμούς προκριματικών Euro 2020 κινείται η Εθνική Ελλάδος καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, γνωστοποίησε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και Βοσνία (26/3, Ζένιτσα).

Φρέσκο όνομα στις κλήσεις είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος του Άρη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ επιστροφή στη «γαλανόλευκη» υπάρχει για τους Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό της Ομόνοιας.

Εκτός έμειναν οι Δημήτρης Πέλκας, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Σταφυλίδης και Κώστας Μανωλάς, λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης και Δώνης

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.