Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν με γκράφιτι την αναπλασμένη οδό Κάστρων (φωτο)

Φωτογραφίες ανάρτησε στο facebook ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, ο οποίος είχε τρέξει το έργο.

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε η οδός Κάστρων στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασής της.

Δράστες έκαναν γκράφιτι σε διάφορα σημεία της αναπλασμένης οδού. Φωτογραφίες ανάρτησε στο facebook ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, ο οποίος είχε τρέξει το συγκεκριμένο έργο.

«Οδός Κάστρων, σήμερα. Πρόσφατα δόθηκε σε χρήση. Αν παρατηρήσει κανείς είχε δοθεί η ανάπλαση Νέστορος Τρύπα, οι παιδικές χαρές. Αύριο η πλατεία Φαναριωτών. Όπως και τα παλιότερα έργα (νέα παραλία κ.α) υπόκεινται σε ένα συνεχόμενο κι ανελέητο βανδαλισμό, ανεξάρτητα από την φέρουσα ικανότητα του Δήμου να παρεμβαίνει για την αποκατάσταση του δημοσίου χώρου εν γένει. Τίθεται το ερώτημα λοιπόν. Πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο μόνιμα και αποφασιστικά;», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Σημειώνεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε κληθεί να αντιμετωπίσει το θέμα με τα γκράφιτι στο δημόσιο χώρο πολλές φορές.