Skip to main content

Βανδαλισμοί στο 1ο Λύκειο Πολίχνης – Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο γυμναστήριο

Τους βανδαλισμούς στο γυμναστήριο του σχολείου διαπίστωσαν σήμερα, Τετάρτη, καθαρίστριες που πήγαν να καθαρίσουν τον χώρο.

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Πολίχνης, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Τους βανδαλισμούς διαπίστωσαν σήμερα, Τετάρτη, καθαρίστριες που πήγαν να καθαρίσουν στο σχολείο, όπως μεταδίδει το ditika.gr.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τις κλειδαριές του σχολείου με ψαλίδι που χρησιμοποιούν τεχνίτες, μπήκαν στο χώρο και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με όσα είπε στο ditika.gr ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Παύλου Μελά Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης οι δράστες κατέστρεψαν μεταξύ άλλων όργανα γυμναστικής καθώς και τα τραπέζια του πινγκ πονγκ.

Ο αντιδήμαρχος σήμερα το πρωί βρέθηκε στο χώρο και είδε όλα όσα προκάλεσαν οι άγνωστοι μέσα στο γυμναστήριο του σχολείου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και ενημέρωσε για τους βανδαλισμούς. Αύριο αναμένεται να καταθέσει μήνυση για το περιστατικό η διευθύντρια του σχολείου. «Θα δούμε από την πλευρά του δήμου τι μπορούμε να κάνουμε, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, σύμφωνα με τον οποίο για το εν λόγω περιστατικό μάρτυρες έχουν κατονομάσει συγκεκριμένα παιδιά.

Πάντως δεν είναι το πρώτο περιστατικό με βανδαλισμούς που σημειώνεται. Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλίδη το τελευταίο διάστημα καταγράφονται τέτοια περιστατικά σε σχολεία της Πολίχνης και σε κάποια της Ευκαρπίας. «Δεν έχουν υπάρξει κλοπές, αλλά τα άτομα μπαίνουν μέσα στους χώρους των σχολείων, τρώνε, καπνίζουν και κατά την παραμονή τους εκεί προκαλούν και καταστροφές», τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.