Skip to main content

Βανδαλισμοί στο υπαίθριο γυμναστήριο στη Νέα Παραλία

Άγνωστοι βανδάλισαν δύο όργανα γυμναστικής του υπαίθριου γυμναστηρίου. Η αντίδραση του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη.

Στον βανδαλισμό του υπαίθριου γυμναστηρίου που βρίσκεται στη Νέα Παραλία, στην οδό Μ. Κάλλας προχώρησαν άγνωστοι το βράδυ του Σάββατου προς Κυριακή.

Συγκεκριμένα, κατέστρεψαν δύο όργανα γυμναστικής. 

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο ίδιος ειδοποιήθηκε την Κυριακή για το συμβάν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία που αναλαμβάνει τη συντήρηση των οργάνων έχει ήδη μεταβεί στο σημείο για αυτοψία και σύντομα θα προχωρήσει στην αξιολόγηση της κατάστασης και του κόστους που θα απαιτηθεί για την αντικατάσταση των οργάνων.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος, τον τελευταίο χρόνο που λειτουργεί το υπαίθριο γυμναστήριο στη Νέα Παραλία δεν έχει σημειωθεί κάποιο παρόμοιο συμβάν και οι μόνες φθορές που προκαλούνται οφείλονται από τη χρήση των οργάνων.

Το γυμναστήριο της Νέας Παραλίας με 11 όργανα γυμναστικής δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και ήταν το πρώτο που έστησε ο δήμος Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ).

Πηγή φωτογραφιών: Βίκτωρ Τσιλώνης