Skip to main content

Βάνης: Προβλήματα με τον αριθμό των ψηφοδελτίων σε κάποια τμηματα

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι τέτοια περιστατικά διαπιστώθηκαν σε περιοχές όπως η Τριανδρία, οι Αμπελόκηποι, το Αγγελοχώρι, η Καλαμαριά κ.α.

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία διαπίστωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Βάνης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Παραλία Βρασνών.
    
«Εκείνο που διαπίστωσα, μετά από τηλεφωνήματα και καταγγελίες που μου έγιναν, ήταν ότι σε εκλογικά τμήματα δεν υπήρχε ο αριθμός των ψηφοδελτίων που στείλαμε εμείς. Είχαμε στείλει περισσότερα ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα και η προσέλευση ήταν μικρότερη από τον αριθμό των ψηφοδελτίων που είχαμε στείλει. Τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια» σημείωσε χαρακτηριστικά. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι τέτοια περιστατικά διαπιστώθηκαν σε περιοχές όπως η Τριανδρία, οι Αμπελόκηποι, το Αγγελοχώρι, η Καλαμαριά κ.α.
    
«Εμείς λέμε πάντα "πρώτα ο πολίτης" γι' αυτό και ονομαζόμαστε ανεξάρτητος αδέσμευτος συνδυασμός. Θέλουμε πραγματικά την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά του. Αυτό επιδιώκουμε. Ενδιαφερόμαστε για όλη την Κεντρική Μακεδονία για να πάει μπροστά για ένα καλύτερο αύριο» πρόσθεσε.