Skip to main content

Βαρέλα: Πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι… για πόλεμο (vid)

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, είναι καλός αντίπαλος που παλεύει σε κάθε φάση», δήλωσε ενόψει Λαμίας, ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

«Πνευμαρικά προετοιμασμένοι για... πόλεμο» πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατά την επικείμενη αναμέτρηση εναντίον της Λαμίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα του «PAOK TV», ο Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καποβερντιανός στόπερ του «Δικεφάλου»:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ μικρός και είναι δύσκολο να παίζεις εκεί. Νομίζω ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια που παίξαμε, είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια.

Είναι (σ.σ. η Λαμία) ένας καλός αντίπαλος που παλεύει σε κάθε φάση για κάθε μπάλα. Είναι πάντα συγκεντρωμένοι όταν παίζουν εναντίον μας και έτσι πρέπει να είμαστε και εμείς. Απόλυτα συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα.

Άλλες στιγμές να παίξουμε ποδόσφαιρο, άλλες όχι, να παίξουμε όπως αυτοί, να τρέξουμε όσο αυτοί, να αποδείξουμε τι θέλουμε στο γήπεδο. Αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι… για πόλεμο».