Skip to main content

Βαριά καμπάνα στον Αγροτικό Αστέρα για τα επεισόδια στην Αγκαθιά

Η Επιτροπή αποφάσισε να κατοχυρώσει το ματς υπέρ των Ημαθιωτών τιμωρώντας τους «σταχυοφόρους» με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 1.000 ευρώ πρόστιμο.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς που έπεσε στον Αγροτικό Αστέρα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναφορικά με τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Νίκης Αγκαθιάς που είχε διακοπεί λόγω σοβαρών επεισοδίων στις κερκίδες ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποφάσισε να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ των Ημαθιωτών και να επιβάλλει αφαίρεση ενός βαθμού στους «σταχυοφόρους», τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επέβαλλε στον Αγροτικό Αστέρα 1) ποινή κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 3-0 υπέρ του σωματείου με την επωνυμία «ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑ» του αγώνος, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 8-12-2019 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου «Π.Μ.Α.Σ. Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ», στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και διεκόπη, 2) χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ, 3) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και 4) συνολική αφαίρεση ενός (-1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020»