Skip to main content

Βαριές κουβέντες Μπουτάρη-Αβραμόπουλου:«Έφυγες για λόγους συμφέροντος»

Ο δήμαρχος κατηγόρησε τον κ. Αβραμόπουλο ότι αποστασιοποιήθηκε για λόγους προσωπικού συμφέροντος. Τι απάντησε ο συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας.

Νέα διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, συνιδρυτή της «Πρωτοβουλίας»Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Κατά την τοποθέτησή του για το θέμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ο δήμαρχος κατηγόρησε τον κ. Αβραμόπουλο ότι αποστασιοποιήθηκε όχι για λόγους πολιτικής διαφωνίας, αλλά για λόγους προσωπικού συμφέροντος.

«Για τον κ. Αβραμόπουλο, θέλω να πω ότι προφανώς ξεχνάει πως ήταν τα πράγματα όταν ήταν στην διοίκηση. Γίνονται συζητήσεις και θα γίνονται και καβγάδες. Πολλές φορές όταν οι καβγάδες αυτοί φτάνουν σε σημείο όπου εμπλέκεται το προσωπικό συμφέρον τότε αποστασιοποιούνται, όπως έκανε και ο ίδιος. Αποστασιοποιήθηκε όχι για λόγους πολιτικής διαφωνίας, αλλά για λόγους προσωπικού συμφέροντος», είπε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, ο οποίος έκανε λόγο για εκρήξεις του Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον δήμαρχο "ασυγχώρητο συκοφάντη".

«Έχω αποφασίσει να μην παρακολουθώ τις εκρήξεις του Γιάννη Μπουτάρη. Το κάνω με συνείδηση για να τον προστατέψω από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ίδιος δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην παράταξη που ιδρύσαμε. Όταν αναφέρεται σε μένα με προσβλητικό λόγο, αντιλαμβανόμενος το βάρος το λέξεων και αντιλαμβάνεται το βάρος των λέξεων, τότε είναι ένας ασυγχώρητος συκοφάντης», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε ότι θα απαντήσει γραπτά στον κ. Αβραμόπουλο.