Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΥΠ: ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Βόμβες από τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 στη Βουλή - Καταγγέλλει ότι επί προηγούμενης κυβέρνησης παρακολουθούνταν ακόμα και οι υπουργοί.

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡα 25 Γιάνης Βαρουφάκης για την κατάργηση του ΣΔΟΕ και την διάρθρωση της ΕΥΠ.

«Εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ καταργήσατε το ΣΔΟΕ με εντολή της τρόικα» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κ. Βαρουφάκης, ενώ παρέπεμψε σε επιστολή του πρώην προϊσταμένου του οργανισμού Παναγιώτη Δάνη.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 χαρακτήρισε υποκριτική την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΥΠ καταγγέλλοντας ότι επί προηγούμενης κυβέρνησης παρακολουθούνταν ακόμα και οι υπουργοί.

«Μη μιλάτε για την ΕΥΠ. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην περίοδο του κ. Ρουμπάτη σαν να ήταν η χρυσή περίοδος. Δεν ήταν όμως. Προσωπικά έχω γνώση ότι λειτουργούσε εις βάρος ακόμα και της κυβέρνησής μας. Ας έρθει να με μηνύσει για όσα έγραψα στο βιβλίο για τον κ. Ρουμπάτη. Είχατε 4 χρόνια για να βάλετε την ΕΥΠ στην θέση της. Να βάλετε το ΣΔΟΕ σε λειτουργία και στην θέση του τον κ. Λάτση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ