Skip to main content

Βαρτζόπουλος: Η συγκοινωνιακή κάλυψη της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης

Ο κ. Βαρτζόπουλος ευχαρίστησε τις Διοικήσεις του ΚΤΕΛ και του ΟΣΕΘ για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο υλοποιούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Για την ανάληψη σημαντικού συγκοινωνιακού έργου στον νομό Θεσσαλονίκης από τα ΚΤΕΛ, με προμήθεια μεγάλου αριθμού νέων οχημάτων και πρόσληψη του απαραίτητου επί πλέον προσωπικού, συζήτησαν ο βουλευτής ΝΔ Β´ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσιώλη και τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννη Καλογερούδη και Γιάννη Τόσκα, σε συνάντηση που είχαν.

Ο κ. Βαρτζόπουλος ευχαρίστησε τις Διοικήσεις του ΚΤΕΛ και του ΟΣΕΘ για τον ταχύ και αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο υλοποιούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Ο νέος σχεδιασμός και θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της υπαίθρου αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στον ΟΑΣΘ να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στον αστικό και περιαστικό ιστό», ανέφερε ο βουλευτής.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τα προβλήματα, που έχουν προκύψει στις περιοχές με καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών.

Οι ηγεσίες των φορέων διαβεβαίωσαν τον βουλευτή, ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα υπάρξει πρόβλεψη για επαρκή και κατάλληλα σχεδιασμένα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετείται πλήρως ο πληθυσμός και να καλύπτονται  οι ιδιαίτερες ανάγκες αυτών των περιοχών.