Skip to main content

Βαρτζόπουλος: Μαζί ενωμένοι να πάμε ψηλά τον τόπο μας

Το μήνυμα του νεοεκλεγέντος βουλευτή με τη ΝΔ στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Για εμάς δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, παρά μόνο σκληρή δουλειά» τονίζει σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών ο νεοεκλεγείς βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 23.438 πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης που με ανέδειξαν ως έναν από τους αντιπροσώπους τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι μια τεράστια τιμή και ευθύνη για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Να αποτελώ τη φωνή της κοινωνίας» αναφέρει αρχικά ο κ. Βαρτζόπουλος και καταλήγει:

«Για εμάς, όμως, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά και προσπάθεια για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, που μας έδωσε ισχυρή εντολή. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πάμε ψηλά τον τόπο μας, τη Β' Θεσσαλονίκης και τη Μακεδονία μας».