Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως δεν είναι δυνατόν η χώρα να πάει μπροστά με κυβερνήσεις μειοψηφίας.

Στη σημασία ανάδειξης μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στα  μετεκλογικά σενάρια συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' Θεσσαλονίκης, πρώην υφυπουργός Υγείας και πρώην γ.γ. Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ζήτησε «ισχυρή εντολή» το βράδυ της 7ης Ιουλίου, καθώς αυτό είναι «το συμφέρον της πατρίδας μας». «Δεν κάνουμε πολιτική με ποδοσφαιρικούς όρους. Δεν θέλουμε το νταμπλ. Αυτό το οποίο συμφέρει αυτήν την στιγμή την πατρίδα είναι η αυτοδυναμία, προκειμένου να εφαρμόσουμε την πολιτική μας με καθαρό τρόπο. Δεν συμφέρει τον τόπο να είναι στην αντιπολίτευση μια σκληρή ριζοσπαστική αριστερά» υπογράμμισε.

«Είναι δυνατόν να πάει μπροστά η χώρα με κυβερνήσεις μειοψηφίας; Είναι δυνατόν να υπάρξουν διεθνείς απαντήσεις ανάταξης της εικόνας που έχουμε στο εξωτερικό, εκδόσεις ομολόγων με ανταγωνιστικά επιτόκια και ανάπτυξη;» διερωτήθηκε ο κ. Βαρτζόπουλος.

Απαντώντας στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής μετεκλογικά ο υποψήφιος βουλευτής υποστήριξε ότι οι ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ είναι πραγματικές.
«Τότε συνεργαστήκαμε με την κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας. Είχαμε θέματα εθνικής σημασίας. Ο ελληνικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η μόνη καθαρή λύση είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ