Skip to main content

Βαρβιτσιώτης: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει την οικονομία

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη σημερινή παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη σημερινή παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα 170 έργα που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης

«Είμαι χαρούμενος γιατί μετά την πολύμηνη διαπραγμάτευση που κάναμε μαζί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στα πλαίσια της ΕΕ για να εξασφαλιστούν για την χώρα μας τα κονδύλια τόσο του Ευρωπαϊκού Προϋπολογισμού αλλά και η αναλογικά μεγαλύτερη συμμετοχή της Ελλάδας στο Ταμείο Ανάκαμψης, που ολοκληρώθηκε πέρυσι τον Ιούλιο, σήμερα παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει την Ελληνική Οικονομία» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Επιπροσθέτως, ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει πως αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν οι βάσεις για περισσότερες δουλειές, για ψηφιακό μετασχηματισμό και καθαρότερο περιβάλλον.