Skip to main content

Βάση για κρουαζιέρα γίνεται η Θεσσαλονίκη - Για πού μπορείτε να σαλπάρετε

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε νέα κρουαζιέρα που δίνει τη δυνατότητα επιβίβασης από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και αποβίβασης σε αυτό

Νέο δρομολόγιο κρουαζιέρας που θα δίνει δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε νησιά της Ελλάδος αλλά και την Κύπρο ανακοίνωσε η Celestyal Cruises.

Τo δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 28 Ιουνίου έως και τις 30 Αυγούστου 2021 από το λιμάνι του Λαυρίου ενώ η διάρκειά της θα είναι επτά διανυκτερεύσεων. Το πλοίο που θα διενεργεί την κρουαζιέρα ονομάζεται Celestyal Olympia και θα επισκέπτεται κυκλικά τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Λεμεσό στην Κύπρο.

Για όσους επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και την Αθήνα. Το νέο δρομολόγιο με την ονομασία «Μυθικό Αρχιπέλαγος» ξεκινά από τα 699 ευρώ, ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα χρεώνονται μόνο λιμενικά τέλη και φόρους, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες στην ίδια καμπίνα. Όλες οι αναχωρήσεις θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Celestyal Cruises «είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας πολλές επιλογές για επιβίβαση και αποβίβαση επισκεπτών οι οποίοι θα μπορούν να μεταβούν τόσο αεροπορικώς από τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, όσο και οδικώς από άλλες χώρες της Βαλκανικής και τη Βόρεια Ελλάδα».

Οι επιβάτες σε αυτή τη κρουαζιέρα, υπογραμμίζεται στη ανακοίνωση, «θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης και να απολαύσουν τις παραδοσιακές γεύσεις της μαγευτικής αυτής πόλης που χαρακτηρίζεται ως ένας «γαστρονομικός παράδεισος». Επίσης κατά την πολύωρη παραμονή στη Μύκονο (10 π.μ. – 02.00 π.μ. της επομένης), θα μπορούν να απολαύσουν και άλλα κοντινά νησιά όπως η Τήνος και η Δήλος με προαιρετικές εκδρομές που θα προσφέρονται. Επιπλέον η αναχώρηση από τη Σαντορίνη που θα πραγματοποιείται πολύ αργά το βράδυ, θα τους επιτρέπει να απολαύσουν την ολοήμερη παραμονή τους με αξέχαστες εκδρομές όπως στην Οία και το ηφαίστειο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθώντας την πορεία των εμβολιασμών στην Ευρώπη, είμαστε αισιόδοξοι για την αυξανόμενη ζήτηση τόσο για την Ελλάδα ως προορισμό, αλλά και ειδικότερα για κρουαζιέρες, στο πλαίσιο του οργανωμένου, και ασφαλούς οδικού χάρτη «ανοίγματος» του τουρισμού τον προσεχή Μάιο στη χώρα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε αυτό το νέο δρομολόγιο, το «Μυθικό Αρχιπέλαγος», προσφέροντας την ευκαιρία στους επιβάτες μας να απολαύσουν με ασφάλεια ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα, αλλά και τη Κύπρο για αυτό το καλοκαίρι. Ως εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τον Πειραιά και το Λαύριο συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στο άνοιγμα νέων προορισμών στην Ελλάδα και να προάγουμε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και πολιτισμό».