Δευτέρα 6 Απριλίου 2020
x

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Απόλυτος με το θέμα της μείωσης των ομάδων στη Superleague ο Γιώργος Βασιλειάδης, τονίζοντας ότι αν δεν πραγματοποιηθεί, θα ακυρωθούν οι συμβάσεις

Κάθετος στο θέμα της αναδιάρθρωσης και τη μείωση των ομάδων στη Super League εμφανίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», μετά την αρνητική στάση της διοργανώτριας και της ΕΠΟ για το ζήτημα.

«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;», εμφανίζεται να έχει πει ο κ. Βασιλειάδης σε συνεργάτες του.

Επιπλέον, φέρεται να σημείωσε ότι: «Έχω ήδη κάνει μία υποχώρηση σε σχέση με πέρυσι. Η πρότασή μου ήταν μία Λίγκα στην οποία θα ανήκουν δύο κατηγορίες και, επειδή μου το ζήτησαν, πήγαμε στη δημιουργία δύο Λιγκών. Αν προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν όμως αυτό για να παραμείνουν 16, τότε θα.. γελάνε και τα ντουβάρια. Οι συμβάσεις που υπάρχουν είναι δεδομένες. Αν υπάρξει αδιέξοδο αυτοί θα το λουστούν. Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχουν ούτε εγγυημένα χρήματα για αυτούς που θα υποβιβαστούν, ούτε λεφτά για τη Super League 2».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να έχει συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας με την ΕΠΟ, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ