Skip to main content

Βατραχάνθρωποι φωτογραφήθηκαν με τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας!

Δύτες του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, στο περιθώριο άσκησης του ΝΑΤΟ, φωτογραφήθηκαν με την τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας

Με την τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας, στην Κρήτη, φωτογραφήθηκαν Τούρκοι της δύναμης SAS του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχαν στην άσκηση του ΝΑΤΟ «ARIADNE-19» την οποία διοργάνωσε η Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα απο 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοϊκής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες, έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Σε μια από αυτές φαίνονται οι Τούρκοι δύτες να κρατούν την τουρκική σημαία ενώ βρίσκονται στον βυθό του λιμανιού της Σούδας. Να σημειωθεί, όπως αναφέρει το flashnews.gr, ότι το tweet του Υπ. Άμυνας της Τουρκίας με τις φωτο έχει αναρτηθεί και στον λογαριασμό του ΝΑΤΟ στο twitter.