Skip to main content

Βάζει ρεζέρβες με Άρη ο Λουτσέσκου - Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου δεν θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό ντέρμπι τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Μαλεζά και Ουάρντα

Την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού ντέρμπι στον θεσμό του κυπέλλου εναντίον του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» μετά το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο κορόιδο, δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την «ασπρόμαυρη» αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης και δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλέξανδρο Πασχαλάκη αφήνοντας ακόμη εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα τον Άμρ Ουάρντα αλλά και για λόγους αποφόρτισης τους Φερνάντο Βαρέλα, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ζοσέ Μαουρίτσιο και Στέλιο Μαλεζά ενώ το ιατρικό δελτίο της ομάδος παραμένει λευκό.

Αναλυτικά, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους: Ρέι, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Μπαλογιάννη, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Καρέλη και Ακπόμ.