Skip to main content

Βέλη Νοτοπούλου σε κυβέρνηση για τα «προβλήματα των εργαζομένων του επισιτισμού-τουρισμού»

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη βουλευτή, «εξακολουθεί να αδιαφορεί για τους εργαζόμενους και εξακολουθεί να υπονομεύει το τουριστικό μας προϊόν».

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα «προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο του επιτισμού τουρισμού» εξαπολύει η τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη βουλευτή, «εξακολουθεί να αδιαφορεί για τους εργαζόμενους και εξακολουθεί να υπονομεύει το τουριστικό μας προϊόν με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες και αντικοινωνικές της εμμονές»

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, «επί δυο χρόνια αντί να ακούσει τις κραυγές αγωνίας των εργαζομένων και τις αγωνιώδεις προσπάθειες της αντιπολίτευσης και να βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες, άφησε εντελώς ανεξέλεγκτη την κατάσταση ενισχύοντας θεσμικά την εργοδοτική αυθαιρεσία». Η βουλευτής υπογραμμίζει ότι «με τον αντεργατικό, αντικοινωνικό και αυταρχικό νόμο του κ. Χατζηδάκη έθεσε τις βάσεις και έπληξε το σύνολο των εργαζομένων. Ενώ απέρριψε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για εξισορρόπηση των ανισοτήτων»

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «τόνισε επανειλημμένα ότι οι όποιες δήθεν παροτρύνσεις προς τους εργοδότες δεν αποτελούν λύση, αλλά εμπαιγμό στην αγωνία των εργαζομένων. Αποτέλεσμα, να βρισκόμαστε από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, μέσα Ιουνίου, χωρίς εργαζόμενους» και καταλήγει αναφέροντας ότι «στην επαγγελματική εξουθένωση των εργαζομένων στις κακές συνθήκες εργασίας και στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν η κυβέρνηση εξακολουθεί να απαντά με αδιαφορία, εμπαιγμό και εν τέλει κοροϊδία. Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας».