Skip to main content

Βέλλιος: Από τις καλύτερες επιλογές μου η Νότιγχαμ Φόρεστ (video)

Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Απόστολος Βέλλιος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 24χρονος πρώην διεθνής επιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στην επιλογή να μετακομίσει στην Τσάμπιονσιπ και τους στόχους που θέτει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον καιρό στην Ελλάδα και την Αγγλία: «Ναι, πράγματι είναι διαφορετικός ο καιρός σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά μου αρέσει. Είναι ο κατάλληλος καιρός για προπόνηση και αγώνες».

Για την επιστροφή του στην Αγγλία: «Αισθάνομαι καλά που επιστρέφω στην Αγγλία. Όλοι οι συμπαίκτες και το προσωπικό με κάνουν να αισθάνομαι άνετα, σαν το σπίτι μου. Ήμουν εδώ όταν ακόμα ήμουν 18 ετών. Παρέμεινα για 3,5 χρόνια, ήταν ωραία χρόνια και έμαθα πολλά. Είμαι πλέον πιο έμπειρος, έζησα στο εξωτερικό, γύρισα πίσω στην Ελλάδα και τώρα νιώθω έτοιμος να συνεχίσω εκεί».

Για την προτίμησή του στο αγγλικό πρωτάθλημα: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Πολύ σκληρό, μπαίνουν πολλά γκολ, υπάρχει διαρκής κίνηση από περιοχή σε περιοχή με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο τρόπος που παίζεται το ποδόσφαιρο εδώ είναι ο αγαπημένος μου, για αυτό πάντα επιλέγω την Αγγλία».

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ: «Γνωρίζω ότι η Τσάμπιονσιπ είναι από τις πιο δύσκολες κατηγορίες στον κόσμο, είναι πολύ σκληρή με πολλούς αγώνες. Τώρα έχουμε έναν νέο προπονητή από την Ευρώπη, από τη Γαλλία και θα προσπαθήσει να μας προπονήσει περισσότερο με την μπάλα και με περισσότερη τεχνική. Πιστεύω ότι αν τα συνδυάσουμε όλα αυτά σωστά, θα έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Για τον Φιλίπ Μοντανιέ και τη συνεχή δουλειά με μπάλα: «Μπορείς να τρέξεις και με την μπάλα κι αυτό είναι πιο δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή. Μόλις αρχίσαμε και έχουμε περίπου ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο προπονητής θέλει να έχουμε πειθαρχία, πράγμα που είναι καλό και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον με τον προπονητή σε συνεργασία με τους παίκτες».

Για την περίοδο της προετοιμασίας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν απολαμβάνουμε την προετοιμασία το καλοκαίρι, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες και μας πληρώνουν γι’ αυτό, έτσι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή στην προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν».

Για τη δική του προετοιμασία: «Φυσικά, δεν είναι το ίδιο, το ελληνικό ποδόσφαιρο με το αγγλικό. Το γνώριζα αυτό. Έπαιξα πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά πάντα έκανα έξτρα προπόνηση, τόσο μετά το κανονικό πρόγραμμα, όσο και μετά τις προπονήσεις. Αισθάνομαι καλά, αλλά έχω να δώσω πολλά σε αυτή την ομάδα».

Για το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ: «Όταν άκουσα για τη Νότιγχαμ, ήξερα για την ομάδα. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα ομάδας στην Ευρώπη. Ήθελα να μάθω αν πραγματικά ενδιαφέρεται για μένα και σε συνδυασμό με το ότι ήθελα να παίξω στην Αγγλία, η Νότιγχαμ είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει ποτέ».

Για το στόχο της ανόδου: «Τις τελευταίες μέρες που είμαι εδώ, έχω δει τους παίκτες που είμαστε και την ποιότητα. Όλοι το θέλουμε, όλοι θα προσπαθήσουμε για την άνοδο και περιμένουμε τον πρώτο αγώνα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την προσαρμογή του στην Αγγλία: «Ήθελα να έρθω, γιατί ήξερα τι θα βρω, αφού ζούσα εδώ για 3,5 χρόνια. Όταν πρωτοήρθα ήταν δύσκολο για να προσαρμοστώ, αλλά τώρα είμαι εντάξει και το απολαμβάνω».