Skip to main content

Βέλλιος: Δεν κλείνω την πόρτα σε καμία ομάδα από το πρωτάθλημα

Ο φορ του Γηραιού τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες»

«Ορθάνοικτο» αφήνει το ενδεχόμενο μετακόμισής του σε άλλο σύλλογο της χώρας ο επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος.

Μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο φορ του Γηραιού τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες».

«Έχω ένα γλυκό άγχος. Δεν είναι όπως πέρυσι, γιατί πέρσι και πρόπερσι έψαχνα κάτι διαφορετικό. Τώρα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος.

Όσο για το ενδιαφέρον των «μεγάλων» του ελληνικού πρωταθλήματος είπε: «Τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες. Θέλω αρχικά να περάσουν τα ματς με την Εθνική, να κάνω τις διακοπές μου και μετά να συγκεντρωθώ να δω τι θα με πάει μπροστά στο μέλλον. Για να φύγω για το εξωτερικό θα πρέπει να πάω κάπου και να παίξω. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από εμένα. Αλλά εκεί που θα πάω θέλω να με θέλουν. Επίσης παίζει ρόλο τι προοπτική θα έχει η ομάδα, τι σέντερ φορ θα έχει -γιατί δεν μπορείς να πας κάπου που θα έχει πέντε σέντερ φορ-, αλλά και το οικονομικό κομμάτι».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο λάθος που έκανε φεύγοντας από την Αγγλία: «Έκανα λάθος που έφυγα από την Αγγλία. Είχα κι άλλες προτάσεις. Πήγα όμως στο τέλος στη Δανία αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελα και έτσι επέστρεψα».

Όσο για τους  παίκτες που έχει πρότυπο: «Μου άρεσαν παίκτες του Ηρακλή. Μου άρεσε πολύ ο Κωνσταντίνου. Μου αρέσει πολύ και ο Ιμπραΐμοβιτς από το εξωτερικό».