Skip to main content

Βέλλιος: Με στεναχώρησε πολύ η στάση ορισμένων οπαδών του Ηρακλή

Είχα μία πολύ όμορφη χρονιά με τον Ηρακλή, αλλά μόλις ήρθε η πρόταση, έπρεπε να φύγω, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, ο Απόστολος Βέλλιος.

Για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του φορώντας πλέον τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ταυτόχρονα επιθυμώντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport», o πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος.

«Υπήρχαν αρκετές ελληνικές ομάδες για εμένα, αλλά εγώ ζήτησα από τον μάνατζέρ μου να βρει ομάδα στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία. Από τη στιγμή που βρέθηκε, όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία σχέση. Δεν σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα πολύ από την στάση ορισμένων οπαδών του Ηρακλή. Είπαν διάφορα επειδή έφυγα, αλλά εγώ χειραψία έκανα για τη μεταγραφή με άλλον πρόεδρο και όχι με τον κ. Μαρινάκη. Σε άλλη ομάδα πήγα και όχι στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν γύρισα στον Ηρακλή υπέγραψα διετές συμβόλαιο και είχα πει ότι σε έξι μήνες ή ένα χρόνο, θα γυρνούσα στο εξωτερικό. Προτιμούσα την Αγγλία. Είχα μία πολύ όμορφη χρονιά με τον Ηρακλή, αλλά μόλις ήρθε η πρόταση, έπρεπε να φύγω. Ειλικρινά δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από τη Νότιγχαμ, με την οποία υπέγραψα για τέσσερα χρόνια».

Για τον Ηρακλή, ανέφερε: «Η ομάδα μου ο Ηρακλής, έχει πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς παίκτες. Βλέπω ότι σταδιακά λύνει τα προβλήματα που είχε», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Λουκίνα.

«Ελπίζω να βγουν και άλλα παιδιά στο προσκήνιο και ανάμεσά τους θα ήθελα να είναι και ο Γιάννης Λουκίνας. Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που πέρσι στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του. Ελπίζω φέτος να ευχαριστηθεί την χρονιά».