Skip to main content

Βέλλιος: Ονειρευόμουν τη στιγμή που θα έπαιζα στην Εθνική ανδρών

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και την ερχόμενη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος.

Στην εφημερίδα «Arena Press» μίλησε ο 24χρονος επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και την ερχόμενη αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας: «Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην εθνική του ομάδα. Έχω αγωνιστεί σε όλα τα μικρότερα τμήματα και ονειρευόμουν την στιγμή που θα έπαιζα στην Εθνική Ανδρών. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω το καλύτερο και να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Για το παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Έχει μια δυνατή έδρα ο Παναθηναϊκός και είναι πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο στον Ηρακλή, προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να διεκδικούμε το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε και στην Λεωφόρο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα προκειμένου να διεκδικήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Κάθε αγώνας έχει κάτι το ξεχωριστό. Όταν αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες, κυλάει διαφορετικό αίμα στις φλέβες μας. Θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην Αθήνα φέτος δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε κάτι και είναι μια ευκαιρία το Σάββατο. Έχουμε δείξει μια άσχημη εικόνα σε αυτές τις αναμετρήσεις. Αυτή την φορά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο σοβαροί γίνεται».

Για τον στόχο της συμμετοχής στα play off: «Φυσικά και υπάρχει και το συζητάμε μεταξύ μας. Είναι δύσκολο να συμβεί αλλά είμαστε διατεθειμένοι να το παλέψουμε. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για να τα καταφέρουμε».