Skip to main content

Βελόπουλος: Η επιλογή Σακελλαροπούλου δείχνει την αριστεροφοβία της ΝΔ

Δεν αναφέρομαι στο πρόσωπο της .Είναι αξιοσέβαστη αλλά για Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ξέρουμε εάν κάνει, είπε ο κ. Βελόπουλος

Με δύο αναρτήσεις του στο προσωπικό προφίλ του στο twitter, o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εξέφρασε τις αμφιβολίες του ως προς την εισήγηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να προτείνει για επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την πρόεδρο του ΣτΕ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αριστεροφοβία», σχολιάζοντας την πρόταση στο πρόσωπο της κυρίας Σακελλαροπούλου.

«Όταν βγαίνοντας από το Μαξίμου είπα το όνομα θα είναι έκπληξη όλοι έλεγαν ότι έλεγα ό,τι να’ναι! Η επιλογή Σακελλαροπούλου αποδεικνύει την "αριστεροφοβία" της ΝΔ! Ερώτηση ποιος την γνωρίζει στον πλανήτη για να ληφθεί υπ’ όψιν η άποψή της διεθνώς;», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

«Δεν αναφέρομαι στο πρόσωπο της! Είναι αξιοσέβαστη αλλά για Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ξέρουμε εάν κάνει! Θα συσκεφτούν τα όργανα και θα αποφασίσουμε σύντομα αφού "ζυγίσουμε" το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον!».