Skip to main content

Βελόπουλος: Πολύ λίγος ο Μητσοτάκης για να αποδομήσει το κόμμα μας

«Όταν έχεις δήμαρχο τον Μπουτάρη, τι περιμένεις; Ασχολείται με τα Pride», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφερόμενος στα προβλήματα της πόλης

Στην επαφή που είχε με τον κόσμο «πόρτα-πόρτα» απέδωσε την άνοδο της Ελληνικής Λύσης ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στο radio North 98.

Ο κ. Βελόπουλος δήλωσε βέβαιος για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές τονίζοντας «θα κερδίσει η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία. Χαίρομαι για αυτό γιατί έτσι θα αποδείξει πόσο ανίκανη είναι».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξήγησε πως το κόμμα του δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, «προτάσσει πρώτα την αρνητικότητα και μετά την πολιτική». «Είναι σε πανικό η ΝΔ. Η Χρυσή Αυγή διαρρέει προς τη ΝΔ. Αυτοί είναι οι φασίστες όχι εμείς», δήλωσε ακόμη και επισήμανε ότι «είναι πολύ λίγος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αποδομήσει την Ελληνική Λύση, γιατί χρησιμοποιεί βρόμικους λόγους».

Όσον αφορά στην τουρκική προκλητικότητα ο κ. Βελόπουλος σχολίασε: «Είμαστε μόνοι μας οι Έλληνες. Αν επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία θα τις πληρώσουν οι ξένες εταιρείες που υπάρχουν στην Τουρκία. Στρουθοκαμηλίζουμε δυστυχώς».

Αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη και τα μεγάλα της προβλήματα είπε ότι «όταν έχεις δήμαρχο τον Μπουτάρη, τι περιμένεις; Ασχολείται με τα Pride. Το κυκλοφοριακό είναι το μείζον πρόβλημα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι τα σκουπίδια».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε και για την αντιμετώπιση της παρανομίας τονίζοντας «αν η πολιτεία δεν θέλει να καθαρίσει τις πόλεις από τη παρανομία, ας το κάνουν οι πολίτες με την ίδρυση πολιτοφυλακής».