Skip to main content

Βελτιώνεται από το μεσημέρι ο καιρός- Μικρή άνοδος θερμοκρασίας

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και νότια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και νωρίς το πρωί στα βορειοανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι, τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που βαθμιαία θα σταματήσουν. Τα φαινόμενα που πιθανώς στη Θράκη να είναι τις πρωινές ώρες ισχυρά, γρηγορά από τα δυτικά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά το πρωί νότιοι 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωί και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση, που το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.