Skip to main content

Βενεζουέλα: Ξεκίνησε η συγκέντρωση των διαδηλωτών της αντιπολίτευσης

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαϊδό με ανάρτηση του στο twitter έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του ότι τους περιμένει στον δρόμο

Δεκάδες άνθρωποι ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στην Πλατεία Αλταμίρα στην συνοικία «προπύργιο» της αντιπολίτευσης στο Καράκας.

Νωρίτερα ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαϊδό με ανάρτηση του στο twitter έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του ότι τους περιμένει στον δρόμο. «Στους εργάτες μας: Αναγνωρίζουμε την αξία της αξιοπρεπούς εργασίας, που σας προσφέρει ευ ζην και πρόοδο. Σήμερα γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει μισθός που φτάσει σ’ αυτό και ότι τα δικαιώματα και τα επιτεύγματα σας αγνοούνται. 1η Μαΐου σας συνοδεύουμε στα αιτήματα σας. Τα λέμε στον δρόμο!», έγραψε ο Χουάν Γκουαϊδό, σύμφωνα με το skai.gr.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο ευχήθηκε στους πολίτες καλή εργατική Πρωτομαγιά. «Χαρούμενη Ημέρα του Εργάτη! Η εργατική τάξη έχει στο πρόσωπο μου έναν πρόεδρο που πάντα θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα της και τις διεκδικήσεις της, που θα αντιστέκεται στην αυτοκρατορία και τους λακέδες της που θέλουν να πάρουν τα επιτεύγματα μας. Θα αποτύχουν. Θα είμαστε νικητές!», σημείωσε ο Νικολάς Μαδούρο.

Φωτογραφία αρχείου