Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΝΟΣ - Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος γνωστοποίηση τον θάνατο του Τάσου Μπάνου, νομικού συμβούλου του κράτους

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε, χθες από τη ζωή, ο νομικός σύμβουλος του κράτους, Τάσος Μπάνος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε τον θάνατό του, αναφέροντας σχετικά:

«Έφυγε πρόωρα, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο, ο Τάσος Μπάνος, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους. Ένας από τους ευφυέστερους και ευρηματικότερους νομικούς που έχω γνωρίσει. Ένας πραγματικός λειτουργός του δημοσίου συμφέροντος. Ένας ενεργός πολίτης με συνείδηση της Ιστορίας. Ένας γνήσιος και ευαίσθητος διανοούμενος.

Ο Τάσος Μπάνος ήταν σταθερό σημείο αναφοράς όλα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Πάντα στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για τη διάσωση της χώρας και την παραμονή της στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Πάντα έτοιμος, πάντα χρήσιμος, πάντα σεμνός και διακριτικός αλλά με ισχυρές απόψεις Πιστός στις πεποιθήσεις του και στις αρχές της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Ο γιος του, η οικογένεια και οι φίλοι του θα κρατήσουν τον θησαυρό της μνήμης του. Ο Τάσος Μπάνος αναλώθηκε όμως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και αυτό εύχομαι να το μάθει και να το θυμάται ένας πολύ ευρύτερος κύκλος ανθρώπων στον τόπο μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ