Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
x

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου που για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα είναι μια περίοδος χωρίς όρους και όρια

«Η δήλωση της Ιθάκης είναι η επιτομή της συστηματικής διαστρέβλωσης της αλήθειας, του εθνικού διχασμού, της απόπειρας ηθικής απαξίωσης των πολιτικών αντιπάλων, του βιασμού των θεσμών και της απροκάλυπτης προσπάθειας για εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης», σημειώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την έξοδο από το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

«Ο κ. Τσίπρας ορθά κινήθηκε σήμερα στον αγαπημένο χώρο του, αυτόν της μυθολογίας. Δεν μπορεί άλλωστε να περάσει στην εποχή της Ιστορίας επανερχόμενος στις απλουστεύσεις και τα στερεότυπα της αρχικής και αρχαϊκής ρητορικής του 2010-2015», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος επισημαίνοντας ότι «Στην Ιθάκη δεν κηρύχθηκε η επικοινωνιακή λήξη του τρίτου μνημονίου, αλλά η έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου που για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα είναι μια περίοδος χωρίς όρους και όρια. Όποιοι νιώθουν ευθύνη για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και την ομαλή πορεία της οικονομίας ελπίζω να κατάλαβαν τι πραγματικά ειπώθηκε σήμερα. Κανένας απλοϊκός συμβολισμός δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ