Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΟ

Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επηρεάζουν τη Βενιζέλου από την Κυριακή λόγω μετατόπισης των εργασιών για τον σταθμό του Μετρό στο νότιο τμήμα της οδού

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι αναμενόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του σταθμού «Βενιζέλου» του Μετρό Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ισχύσουν από την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως επισημαίνει η Αττικό Μετρό, σε συνεργασία με τη Τροχαία, την Κυριακή μετατοπίζεται η εργοταξιακή κατάληψη στο νότιο τμήμα της οδού Βενιζέλου και θα υλοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 1)    Στο τμήμα που επηρεάζεται από τα έργα, η κυκλοφορία στην οδό Εγνατία θα διεξάγεται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
 2)    Επανέρχεται στην κυκλοφορία το βόρειο τμήμα της οδού Βενιζέλου.
 3)    Στο τμήμα της οδού Βενιζέλου, από την οδό Ερμού έως την οδό Εγνατία, απαγορεύεται η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων. Στο αποκλεισμένο τμήμα της νέας εργοταξιακής κατάληψης, καθώς και στις κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτό, θα υπάρχει πρόβλεψη για εξυπηρέτηση των παρόδιων επιχειρήσεων καθώς και για τις κινήσεις οχημάτων έκτακτης ανάγκης.
 4)    H κυκλοφορία του νότιου τμήματος θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ