Skip to main content

Βεργίνης: Αναμέτρηση από τα... παλιά το Ηρακλής - Πανιώνιος

Ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού» χαρακτήρισε τον «Γηραιό» ως μια ομάδα σκληρή που με τη βοήθεια του κόσμου της γίνεται δυνατότερη μέσα στο γήπεδο.

Για την αναβίωση της «αναμέτρησης από τα παλιά» όπως της χαρακτηρίζει, Ηρακλής - Πανιώνιος αλλά και για τις αλλαγές των Νεοσμυρνιωτών αναφέρθηκε γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού»:

«Καλησπέρα σε όλους,

Το προηγούμενο Σάββατο καταφέραμε και πήραμε τη πρώτη μας νίκη στην EKO Basket League απέναντι στο Ρέθυμνο.

Μπορεί να ήμασταν πίσω στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά αντιδράσαμε παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα και εκεί που όλα έδειχναν ότι το Ρέθυμνο είναι κοντά στη νίκη ένα κλέψιμο και ένα τεράστιο σουτ μας έκανε να... πανηγυρίσουμε.

Τέτοια παιχνίδια αποδεικνύουν και την ομορφιά αυτού του αθλήματος.

Το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα μας. Ο ερχομός του Σάμουελς σίγουρα μας βοήθησε και είμαι σίγουρος ότι και στα επόμενα παιχνίδια θα μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Χρέη προπονητή στο παιχνίδι που μας πέρασε ανέλαβε ο coach Σκαραφίγκας, ο οποίος, θεωρώ, μας ανέβασε ψυχολογικά για το παιχνίδι αυτό και σίγουρα η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη καθ' όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Από δω και πέρα θα πορευτούμε με τον coach Γαβριήλ τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να βελτιωθούμε και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Το πρόγραμμα μας για την συνέχεια, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Μια ομάδα σκληρή και σίγουρα η βοήθεια του κόσμου την κάνει ακόμα πιο δυνατή μέσα στο γήπεδο της.

Αναμέτρηση από τα παλιά λοιπόν αυτό το Σάββατο (26/10) μιας και οι δύο ομάδες έχουν να τεθούν αντίπαλες πολύ καιρό...

Τα ξαναλέμε σύντομα, εύχομαι υγεία σε όλους».