Skip to main content

Βέροια: Ανεστάλη τσουχτερό πρόστιμο κορωνοϊού σε νυχτερινό μαγαζί

Οι δικαστές έκριναν βάσιμη την ένσταση της επιχείρησης και ανέστειλαν το βαρύ πρόστιμο, όπως επίσης και την σφράγιση του καταστήματος.

Με απόφαση δικστηρίου ανεστάλη το πρόστιμο της τάξεως των 11.000 ευρώ και η ποινή σφράγισης που είχε επιβληθεί σε νυχτερινό μαγαζί στη Βέροια για την μουσική βραδιά που διοργάνωσε την Κυριακή 9 Αυγούστου.



Σύμφωνα με το veriotis.gr, η επιχείρηση προσέφυγε στο διοικητικό πρωτοδικείο και κατάφερε να κερδίσει την ένσταση που είχε υποβάλλει.

Οι δικαστές έκριναν βάσιμους τους λόγους του καταστήματος και ανέστειλαν το βαρύ πρόστιμο, όπως επίσης και την σφράγιση της επιχείρησης.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Αναστασία Εμμανουηλίδου ευχαρίστησε από καρδιάς τους φίλους και τους θαμώνες του μαγαζιού για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν όλες αυτές τις ημέρες. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους... Σας περιμένουμε στο «Άρωμα Πόλης» με την ίδια διάθεση, με το ίδιο χαμόγελο (έστω και κάτω από τις μάσκες)» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή επιχειρηματίας.