Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΒΕΡΟΙΑ: ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΡΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ-ΟΚΤΩ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι διασκέδαζαν περίπου 30 άτομα έχοντας εγκαταστήσει ηχητικές εγκαταστάσεις σε εξωτερικό χώρο.

Συνεχίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών αρχών της Κεντρικής Μακεδονίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικές ήταν οι περιπτώσεις στις οποίες κλήθηκαν αστυνομικοί έπειτα από καταγγελίες για συναθροίσεις ατόμων μετά μουσικής, σε Χαλκιδική και Ημαθία.

Στη Βέροια μετά από κληση στην αστυνομία για γλέντι σε συνοικισμό Ρομά, διαπιστώθηκε ότι διασκέδαζαν περίπου 30 άτομα έχοντας εγκαταστήσει ηχητικές εγκαταστάσεις σε εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με τον απολογισμό, επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ σε συνολικά οκτώ άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τρία και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον των υπολοίπων πέντε.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απείθειας, επειδή φαίνεται πως αντέδρασαν όταν οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να διαλυθούν.

Όσον αφορά τη Χαλκιδική, σε περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη διαπιστώθηκε ότι τέσσερα νεαρά άτομα, ηλικίας 19 έως 22 ετών, διοργάνωσαν πριβέ πάρτι σε σπίτι.

Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθούν διοικητικά πρόστιμα 3.000 ευρώ στον φερόμενο ως διοργανωτή και από 300 ευρώ στα υπόλοιπα τρία άτομα. Με εισαγγελική εντολή δεν συνελήφθησαν, ούτε σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών.

φωτο αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ