Skip to main content

Βέροια: Ο Βορίδης φυγαδεύτηκε από συνάντηση λόγω οπαδών του ΠΑΟΚ (vid)

Υποστηρικτές του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο της μακεδονικής πόλης φωνάζοντας συνθήματα για την κυβέρνηση ενώ έριξαν κροτίδες.

Tην εσπευσμένη αποχώρηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, από τη διευρυμένη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας, στο Επιμελητήριο της Βέροιας, προκάλεσε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «veriotis.gr», έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές του «Δικεφάλου» φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Παρά το γεγονός πως οι παριστάμενοι στη σύσκεψη διαβεβαίωσαν τον κ. Βορίδη πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα σας βγάλουμε υπουργέ εμείς οι αγρότες έξω», εκείνος, για λόγους ασφαλείας, αποχώρησε άρον-άρον.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα ασφαλείας και πρέπει να φύγουμε. Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε και ξύλο τώρα με τους ΠΑΟΚτσήδες, ρε παιδάκι μου!», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, όπως φαίνεται στο βίντεο του «laikoyra.gr». Λίγο αργότερα η ασφάλειά του τον ενημέρωσε ότι δεν είναι πλέον δυνατή η παραμονή του στο κτήριο και ο κ. Βορίδης σηκώθηκε και φυγαδεύθηκε από την πίσω πόρτα του Επιμελητηρίου.

Δείτε το βίντεο μετά το 24:40:

 

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Laikouyra.gr, Veriotis.gr