Skip to main content

Βέροια: Τρελή πορεία ΙΧ-Προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού (φωτο)

Το ΙΧ κινείτο πάνω σε γέφυρα όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα αφού έσπασε τις προστατευτικές μπάρες κατέληξε σε προαύλιο σπιτιού.

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2020 στη Βέροια, όταν ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού στην περιοχή της Μπαρμπούτας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν οδηγός ΙΧ που κινούνταν στην οδό Δήμητρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος της γέφυρας, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, να πετάξει και να προσγειωθεί σε αυλή σπιτιού που βρίσκεται κάτω από τον δρόμο.



Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους, με το πίσω μέρος μάλιστα να βρίσκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, ενώ όπως τονίζει το veriotis.gr, αν έφευγε εκτός δρόμου ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, θα κατέληγε στο ποτάμι και μάλιστα θα έπεφτε από μεγαλύτερο ύψος. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, η Τροχαία Βέροιας και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.